Woning ontruimen en huis leeghalen na overlijden

Wanneer iemand overlijdt, brengt dit vaak een hoop emotie en regelwerk met zich mee. Nabestaanden moeten de uitvaart organiseren, familieleden moeten op de hoogte worden gebracht en er moet een hoop administratie worden afgerond. Een van de dingen die daar ook bij hoort, is het laten leeghalen van de woning van de overledene. Goedkoop Ontruiming kan u volledig ontzorgen bij een huis ontruimen na overlijden.

Een huis ontruimen na overlijden, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij een overlijden zijn de erfgenamen verantwoordelijk voor het ontruimen van de woning en de bijbehorende kosten. Wanneer de overledene in een zorg- of verpleegcentrum of bejaardentehuis woonde, dient de ontruiming meestal binnen enkele dagen te gebeuren. Als nabestaande heeft u meestal al meer dan genoeg aan uw hoofd en het leeghalen van een woning na overlijden is dan een tijdrovende en intensieve klus. Het leeghalen van een woning na het overlijden van een dierbare is tevens een vaak zeer emotionele aangelegenheid. In dat geval kan een woningontruiming uitbesteden een uitkomst bieden. Goedkoop Ontruiming staat voor u klaar met ondersteuning en advies op dit gebied en wij zorgen ervoor dat de ontruiming snel in goede banen wordt geleid.

Opgeruimde en bezemschone woning bij oplevering

Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal leeggeruimd wordt en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij regelen tevens alles met de verhuurder, zoals de gezamenlijke eindinspectie en het inleveren van de sleutels. U bepaalt zelf wat er met de inboedel van de overledene gebeurt; zo kunt u de spullen opslaan, verkopen of aan een goed doel schenken.

Kosten voor een woningontruiming na overlijden

De kosten voor een huis leegruimen na overlijden zijn afhankelijk van de grootte van de woning en van uw keuzes. Bij een huisontruiming na overlijden wordt onderscheid gemaakt tussen een seniorenkamer, een kleine woning met een tot twee kamers, een eengezinswoning en een grote woning. Daarnaast heeft u bij een huisontruiming na overlijden meer opties dan enkel de inboedel leeghalen na het overlijden. Wilt u de woning bijvoorbeeld alleen laten ontruimen, of wilt u ook graag dat deze grondig schoongemaakt wordt? Dit zijn factoren die de totaalprijs van de ontruiming beïnvloeden. Daarnaast is het belangrijk of en hoeveel afval u wilt laten afvoeren. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk om vloerbedekking te laten verwijderen. Onze ontruimingsfirma neemt dergelijke taken op zich en zorgt ervoor dat het ontruimingsproces vlot en soepel verloopt.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u vandaag in contact komen met ons om een woning te ontruimen na overlijden? Dat kan! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen en wij vertellen u graag wat wij voor u op de korte termijn kunnen betekenen.

Gratis bezichtiging vooraf

Spoedontruimingen

Flexibele beschikbaarheid

Ontruiming binnen één dag

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.