Laagste prijsgarantie

Kantoor ontruimen

Kantoor ontruiming met een professionele bedrijfsontruiming van uw bedrijfspand

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of wilt u simpelweg het bedrijf of kantoor laten leegruimen? Goedkoop Ontruiming biedt een professionele kantoor ontruiming op maat voor uw bedrijf of kantoor.

Goedkoop Ontruiming is onder andere actief in de regio’s BredaTilburgEindhovenDen BoschRotterdam en Dordrecht.

Professionele bedrijfsontruimingen op maat

Wanneer een bedrijfspand ontruimd moet worden, zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden. Welke spullen moeten bewaard worden, en welke afgevoerd? Wat moet er met het meubilair gebeuren en waar komt dit te staan? Wat moet er geregeld worden voor de oplevering en hoe moet het pand volgens de richtlijnen worden opgeleverd? Een bedrijfsontruiming verschilt van een woningontruiming, doordat bedrijfspanden groter zijn in omvang en vaak in originele staat moeten worden opgeleverd. Goedkoop Ontruiming helpt u hierbij en zorgt ervoor dat het pand deskundig en snel ontruimd wordt. Voordat we beginnen met het bedrijf leegruimen, overleggen we van tevoren met u welke spullen er behouden dienen te worden en wat er afgevoerd mag worden. Vervolgens gaan we aan de slag en zorgen ervoor dat meubels naar de gewenste opslagplaats vervoerd worden. Tot slot voeren we het overtollige afval af en leveren we het pand leeg en bezemschoon op.

Voordelen van het laten ontruimen van een kantoor

Een kantoor leeghalen is een tijdrovende klus. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om hun bedrijfsontruiming uit te besteden. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Tijdsbesparing
  • Efficiëntie: wij ontruimen gestructureerd en snel
  • Minder geregel: wij nemen alles voor u uit handen
  • Meubilair wordt naar een tijdelijke opslagruimte vervoerd
  • Restmateriaal en afval wordt op deskundige wijze afgevoerd
  • Pand wordt bezemschoon opgeleverd op de afgesproken opleverdatum
Wat GOEDKOOP Ontruiming

\\voor u kan betekenen\\

Uw vastgoed professioneel laten ontruimen heeft verschillende voordelen. Zo krijgt u professioneel advies, worden uw oude spullen gerecycled of tweedehands verkocht en bent u altijd gegarandeerd van een schone oplevering.

Persoonlijk en direct contact

Gratis bezichtiging vooraf

Vrijblijvende offerte

Snelle en flexibele beschikbaarheid

Spoedontruimingen mogelijk

Afval wordt altijd verwijderd

Laagste prijsgarantie

Ontruiming binnen één dag

Gratis bezichtiging vooraf

Spoedontruimingen

Flexibele beschikbaarheid

Ontruiming binnen één dag

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Het ontruimen van uw kantoor of bedrijfspand

Wilt u uw bedrijf ontruimen? Goedkoop Ontruiming verzorgt zowel de ontruiming van kantoren aan huis als van grote kantoorpanden. Onze professionele ontruimingsdienst zorgt voor een efficiënte en discrete ontruiming van uw bedrijfspand. Oude spullen die niet worden meegenomen maar nog wel bruikbaar zijn worden aangeboden bij kringloopketen Goedkoop Enzo. Zo draagt u met de ontruiming van uw bedrijfspand tevens een steentje bij aan het milieu en een meer circulaire economie. Indien nodig, verrichten wij tegen een kleine vergoeding tevens extra schoonmaakwerkzaamheden uit, zodat het pand volledig naar wens wordt opgeleverd.

kantoor laten leeghalen en schoonmaken door een gespecialiseerde partij

Goedkoop Ontruiming heeft veel ervaring met het ontruimen van bedrijfspanden. Hierdoor weten wij waar we op moeten letten als het gaat om het ontruimen van meubelen en het afvoeren van restafval. Wij leveren het pand altijd leeg en bezemschoon op, maar indien gewenst kunnen we tegen een kleine vergoeding extra aanvullende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of bel ons om direct een afspraak in te plannen.

offerte

\\aanvragen\\

ZOEKEN