Laagste prijsgarantie

Spoedontruiming

In sommige gevallen kan een spoedontruiming wenselijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer een dierbare is overleden, maar ook wanneer een bedrijf failliet gaat of als een huurder een betaalachterstand heeft. In veel gevallen is een spoedontruiming daarom ook een emotionele gelegenheid. Goedkoop Ontruiming helpt u met het organiseren en uitvoeren van een spoedontruiming.

Goedkoop Ontruiming is onder andere actief in de regio’s BredaTilburgEindhovenDen BoschRotterdam en Dordrecht.

Wanneer kiezen voor een spoedontruiming van een huis?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een spoedontruiming van een woning of bedrijfspand. Onderstaande redenen zijn veelvoorkomende redenen om te kiezen voor een spoedontruiming.

  • Overlijden van een dierbare
  • Verhuizing van uw bedrijf
  • Faillissement van uw bedrijf
  • Verhuizing na een echtscheiding 
  • Verhuizing naar een zorginstelling of hospice

Uw inboedel wordt ontruimd en het pand of de woning wordt schoongemaakt

Onze werkwijze is dat wij het pand of de woning ontruimen. Hierbij worden spullen gescheiden die u wenst te behouden. Zijn er spullen die u niet wenst te behouden maar die wel nog bruikbaar zijn? Dan kunnen we deze via onze kringloopwinkel Goedkoop Enzo een nieuw leven geven. Dit is beter voor het milieu en stimuleert een circulaire economie. Na de ontruiming wordt de ruimte schoongemaakt en bezemschoon opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij extra aanvullende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren tegen een kleine vergoeding.

Wat GOEDKOOP Ontruiming

\\voor u kan betekenen\\

Uw vastgoed professioneel laten ontruimen heeft verschillende voordelen. Zo krijgt u professioneel advies, worden uw oude spullen gerecycled of tweedehands verkocht en bent u altijd gegarandeerd van een schone oplevering.

Persoonlijk en direct contact

Gratis bezichtiging vooraf

Vrijblijvende offerte

Snelle en flexibele beschikbaarheid

Spoedontruimingen mogelijk

Afval wordt altijd verwijderd

Laagste prijsgarantie

Ontruiming binnen één dag

Gratis bezichtiging vooraf

Spoedontruimingen

Flexibele beschikbaarheid

Ontruiming binnen één dag

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Spoedontruiming bedrijfsruimte

Moet u uw bedrijf of een gedeelte daarvan (zoals een magazijn) met spoed laten ontruimen? Dan kunt u Goedkoop Ontruiming hiervoor inschakelen. Ons ervaren team zorgt voor een snelle en efficiente afhandeling van de ontruiming. Moet de ruimte of het pand in orignele staat worden opgeleverd? Geen probleem! Wij kunnen onder andere machines en installaties demonteren. Ook kantoormeubelen, stellages en zelfs tussenwanden, systeemplafonds of vloeren zoals laminaat en tapijt kunnen we op deskundige wijze voor u verwijderen. We zorgen dat het pand zo snel mogelijk leeggeruimd is, maken schoon en leveren het pand bezemschoon op. Een gedeeltelijke ontruiming van uw bedrijfspand is ook mogelijk.

Flexibele werkwijze en persoonlijk advies bij spoedontruiming van een woning

Wij passen ons aan uw planning aan. Doordat wij op zeer korte termijn afspraken kunnen inplannen voor een spoedontruiming, zijn wij flexibel en wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Wij doen door heel Nederland boedelruimingen, ontruimingen van tuinen, evenals spoedontruimingen. Bent u benieuwd naar de kosten voor een spoedontruiming? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen 24 uur na het eerste contact een offerte naar u te versturen, zodat we op korte termijn een spoedontruiming kunnen inplannen.

offerte

\\aanvragen\\

ZOEKEN