Uw tuin laten ontruimen

Goedkoop ontruiming zorgt voor een super snelle ontruiming van uw tuin. Wij zijn een erkend ontruimingsbedrijf die door heel Nederland werkzaam is. U kunt ons niet alleen inschakelen voor particulieren ontruimingen maar ook voor het ontruimen van uw bedrijfspand, woning en/of tuin.  Wij zorgen ervoor dat uw ontruiming snel en vakkundig gedaan wordt. Zo zal uw tuin altijd conform de eisen worden opgeleverd. Doordat ons personeel breed gespecialiseerd is, kunnen wij iedere dienst op maat leveren, zo ook het ontruimen van de tuin. Wij ontzorgen en leveren de tuin geheel naar uw wensen op.

Voor

Na

Uw tuin laten ontruimen

Een tuin leeghalen kost gemiddeld tussen de 600 en de 1.000 euro. De meeste mensen zijn zo’n 800 euro kwijt met een tuin leeghalen. Je betaalt meestal een minimaal bedrag van 450 euro om een tuin leeg te halen en een maximaal bedrag van 1.400 euro. Je kunt je tuin leeghalen om deze helemaal opnieuw te kunnen inrichten en je eigen droomtuin te creëren, of omdat je tuin opgeleverd moet worden. U kunt verschillende redenen hebben voor het ontruimen van uw tuin.  De werkzaamheden die komen kijken bij een tuin leeghalen en de kosten daarvan verschillen uiteraard per tuin en naar wat uw wensen zijn. Een grote tuin leeghalen kost uiteraard vaak meer dan een kleine tuin leeghalen. De kosten zijn echter afhankelijk van wat er allemaal in je tuin staat. Heb je een kleine tuin met een boom en een terras? Dan zijn de kosten van de tuin leeghalen alsnog hoger dan de kosten van het leeghalen van een grote tuin met alleen gras.

Welke variabelen bepalen de kosten voor een tuin leeghalen?

Heb je besloten dat je je tuin laat leeghalen bij goedkoop ontruiming? Dan wordt de hoogte van de prijs beïnvloed door onderstaande variabelen aan de hand van deze variabelen wordt een offerte opgesteld.

Variabel 1: De grootte van je tuin

De grootte van je tuin is bepalend voor de prijs. Dit komt omdat hier ook de hoeveelheid werk van af hangt. Hoe groter de tuin is, hoe duurder het leeghalen van de tuin wordt. Relatief gezien wordt de prijs per m² lager naarmate de tuin groter is.

Variabel 2: Wat laat je uit je tuin verwijderen

De kosten voor het leeghalen van een tuin verschillen ook door de inrichting van je tuin. De kosten vallen een stuk lager uit wanneer je alleen gras en een paar planten in je tuin hebt staan. Heb je veel bestrating in je tuin, een terras, boom en/of vijver die je laat verwijderen dan stijgen de kosten. Dit komt omdat deze handelingen vaak meer tijd kosten, en daarnaast ook zwaarder werk zijn. Daarnaast komen er hier dan vaak ook afvoerkosten bij kijken.

Variabel 3: Met of zonder afvoerkosten

Deze laatste is uiteraard een eigen keuze. Meestal zit het afvoeren van het materiaal al bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om zelf al het afval naar het grofvuil te brengen, dan bespaar je op de kosten. Je moet de afvoer dan wel volledig zelf regelen en hiervoor dus ook je handen uit de mouwen steken.

Voor

Na