Laagste prijsgarantie

Senioren verhuisservice

Senioren verhuisservice

Gaat u binnenkort verhuizen naar een appartement, aanleunwoning, seniorenwoning, of zorginstelling? Goedkoop Ontruiming zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke manier en we nemen de tijd voor u. Zo weet u zeker dat de verhuizing in goede banen wordt geleid en u wordt volledig ontzorgd tijdens de verhuisdag.

Goedkoop Ontruiming is onder andere actief in de regio’s BredaTilburgEindhovenDen BoschRotterdam en Dordrecht.

Op uw gemak verhuizen met onze senioren verhuisservice

Verhuizen kan zeer stressvol zijn. Spullen moeten worden ingepakt, meubels moeten naar een nieuw adres worden verhuisd en dan zijn er natuurlijk nog alle randzaken die geregeld moeten worden. Wanneer u kiest voor onze verhuisservice voor senioren, weet u zeker dat u geholpen wordt door vakmensen met veel ervaring in verhuizingen en het ontruimen van woningen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een dag al uw spullen verhuist heeft en dat de spullen op het door u gewenste adres zijn afgeleverd en binnen zijn gezet. Dit scheelt u een hoop geregel, inspanning, tijd en stress en u kunt zich richten op andere belangrijke zaken en de nieuwe woning. Bovendien leveren wij de oude woning netjes en bezemschoon op.

Kosten voor het verhuizen en leeghalen van een woning voor senioren

Veel mensen denken dat een verhuisservice voor senioren erg duur is. Het tegendeel is echter waar, want wij hanteren reguliere tarieven voor onze verhuisservice. Informeer gerust vrijblijvend naar de kosten.

Wat GOEDKOOP Ontruiming

\\voor u kan betekenen\\

Uw vastgoed professioneel laten ontruimen heeft verschillende voordelen. Zo krijgt u professioneel advies, worden uw oude spullen gerecycled of tweedehands verkocht en bent u altijd gegarandeerd van een schone oplevering.

Persoonlijk en direct contact

Gratis bezichtiging vooraf

Vrijblijvende offerte

Snelle en flexibele beschikbaarheid

Spoedontruimingen mogelijk

Afval wordt altijd verwijderd

Laagste prijsgarantie

Ontruiming binnen één dag

Gratis bezichtiging vooraf

Spoedontruimingen

Flexibele beschikbaarheid

Ontruiming binnen één dag

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Geef oude spullen een tweede leven

Wilt u een seniorenflat laten ontruimen, of uw eigen woning laten ontruimen? Dan kunt u uw oude spullen een tweede leven geven via onze Goedkoop Enzo kringloopwinkels. Heeft u bijvoorbeeld nog spullen in de woning staan die nog bruikbaar zijn? Dan kunnen we deze spullen voor u scheiden en inspecteren tijdens de ontruiming. Indien deze nog in goede conditie verkeren, kunnen deze spullen verkocht worden via onze Goedkoop Enzo kringloopwinkels. Hierdoor worden oude materialen hergebruikt (minder verspilling) krijgen oude spullen een tweede leven.

Seniorenwoning ontruimen

Ook bij een huisontruiming van een seniorenwoning helpen staan wij voor u klaar voor de ontruiming. Een ontruiming van een zorgkamer, verzorgingshuis, aanleunwoning, hospice of verpleeghuis vergt een professionele aanpak en is in sommige gevallen ook aan regels verbonden. Goedkoop Ontruiming gaat hierbij discreet en professioneel te werk en levert de kamer of woning binnen de gestelde periode bezemschoon op. Ook voor spoedontruimingen kunt u ons bellen.

offerte

\\aanvragen\\

ZOEKEN