Zwaar vervuilde woning ontruimen en schoonmaken

Bij een ontruiming van een pand moet de gehele inboedel en al het afval naar buiten worden verplaatst. Maar hoe wordt dit aangepakt wanneer een woning zeer sterk vervuild is en ook nog schoongemaakt moet worden? Het leeghalen, ontruimen en schoonmaken van een sterk vervuilde woning is een specialistische klus, daarom doet u er verstandig aan om dit te laten uitvoeren door Goedkoop Ontruiming. Wij zorgen ervoor dat dit proces in goede banen geleid wordt, zodat dit volledig voor u uit handen wordt genomen.

Sterk vervuilde woning ontruimen

Wanneer een woning sterk vervuild is, dient een woning eerst ontruimd te worden, alvorens deze schoongemaakt kan worden. Bij een sterk vervuilde woning is de inboedel echter vaak zo vervuild dat er eerst een inventarisatie gemaakt moet worden. Door te inventariseren welke specialistische aanpak we hiervoor moeten hanteren, kunnen we de woning efficiënt ontruimen. Hierbij staat de gezondheid van onze medewerkers centraal. Soms kan het namelijk zijn dat afval wat aangetroffen wordt in de woning, schadelijk is voor de gezondheid van onze medewerkers. Denk hierbij aan drugsafval of menselijke of dierlijke uitwerpselen. Soms moet een woning ook ontruimd worden na een overlijden. In dat geval moeten we hier rekening mee houden in onze aanpak.

Veiligstellen waardevolle of dierbare eigendommen voordat woning ontruimd wordt

Vaak is er sprake van waardevolle of dierbare eigendommen die veiliggesteld moeten worden voordat de woning ontruimd wordt. Dit bespreken we vooraf met u, zodat deze spullen niet weggegooid worden. Deze spullen kunnen wij voor u verplaatsen naar een opslaglocatie. Dit kan een (opslag)locatie van uzelf zijn, of een opslaglocatie van ons.

Scheiden van inboedel voor hergebruik

Sommige spullen verdienen een tweede leven. Dit zijn bijvoorbeeld spullen die nog bruikbaar zijn of die nog in goede conditie zijn. Deze spullen scheiden en inspecteren wij tijdens de ontruiming van de zwaar vervuilde woning. Zijn de spullen nog bruikbaar, dan worden ze verkocht via onze Goedkoop Enzo kringloopwinkels. Hierdoor worden er geen spullen of materialen verspild en krijgen oude spullen een tweede leven.

Afvoeren spullen die niet meer nodig of bruikbaar zijn

Wanneer we alle spullen geïnventariseerd en ontruimd hebben, zorgen we ervoor dat spullen die geen tweede leven kunnen krijgen, afgevoerd worden. Meestal betreft dit een groot deel van de inboedel. Uiteraard doen we dit zo snel en efficiënt mogelijk.

Zwaar vervuild huis schoonmaken

Is de zwaar vervuilde woning ontruimd, dan kunnen we beginnen met het schoonmaken van de woning. Een sterk vervuild huis schoonmaken is een zeer arbeidsintensieve klus en dient volgens de juiste richtlijnen te gebeuren. Wij weten precies hoe we dit het beste kunnen aanpakken en zorgen ervoor dat de woning op tijd en bezemschoon wordt opgeleverd.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.