Woning ontruimen na openbare verkoop

Als een woning via openbare verkoop verkocht wordt, gebeurd dit op een vooraf vastgestelde tijd en plaats. Meestal zijn er ook specifieke voorwaarden voor de koop opgesteld, alleen de prijs is vastgesteld. Nadat de woning geveild is, dient deze leeg en schoon opgeleverd te worden. Daar kan Goedkoop Ontruiming bij helpen.

Huis leeghalen na veiling van de woning

Je hebt een vrijwillige veiling van een woning en een executieverkoop. Een vrijwillige veiling gebeurt vaak als verwacht wordt dat onderhandse verkoop niet snel een koper oplevert. Een andere reden voor een vrijwillige veiling kan zijn dat de verwachting is dat op deze manier een hogere opbrengst behaald kan worden. Bij een executieverkoop wordt het huis geveild om de schulden van de bewoner of eigenaar te kunnen voldoen. Zowel voor een vrijwillige veiling als een executieveiling zijn de kosten van een ontruiming voor de koper. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een oud-eigenaar het pand niet wil verlaten. In dat geval kunt u een deurwaarder inschakelen om ervoor te zorgen dat de oude bewoners de woning verlaten zodat gestart kan worden met de ontruiming.

Woning leeghalen na openbare verkoop

Is de openbare verkoop achter de rug, dan is het belangrijk dat het huis zo snel mogelijk wordt opgeleverd. Goedkoop Ontruiming zorgt ervoor dat de woning die gekocht is ontruimd wordt en na ontruiming schoon wordt gemaakt en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij kunnen ook tegen een kleine vergoeding extra aanvullende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Afvoeren van afval en overbodige spullen

Wanneer een huis wordt ontruimd, is er meestal sprake van een zeer grote hoeveelheid spullen die ontruimd moet worden. Dit doen wij uiteraard in overleg, zodat spullen die bewaard moeten blijven niet weggegooid worden. De overtollige spullen en het afval voeren wij netjes af en we zorgen ervoor dat de woning op zo kort mogelijke termijn leeg wordt opgeleverd.

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over het ontruimen van een woning na een openbare verkoop? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een woning? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.