Laagste prijsgarantie

\\Bekijk onze vestigingen\\

Breda, Oranjeboomstraat 330, 4812 EN

Amsterdam, Lutmasstraat 134, 1073 HC

Rotterdam Weena-Zuid 130, 3012 NC

Den Haag Kon. Julianaplein 10, 2595 AA

Roosendaal Laan van Brabant 70, 4701 BL

Vlissingen, Spuistraat 6, 4381 HS

Nijmegen, Jonkerbosplein 52, 6534 AB

s-Hertogenbosch Stationsplein 91,5211 BM

Tilburg, Hart van Brabantlaan 12, 5038 JL

Belgie

Antwerpen Meirbrug 1, 2000

Professionele ontruiming van uw pand door

\\Goedkoop Ontruiming\\

Uw vastgoed professioneel laten ontruimen heeft verschillende voordelen. Zo krijgt u professioneel advies, worden uw oude spullen gerecycled of tweedehands verkocht en bent u altijd gegarandeerd van een schone oplevering.

Professioneel advies

Iedere ontruiming is anders. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken het plan van aanpak met u. Nadat de spullen die u wilt bewaren uit het huis of bedrijfspand zijn gehaald, beginnen we met de ontruiming. Dit doen we snel en vakkundig. Behalve de overgebleven spullen nemen we ook al het afval mee en laten we het pand bezemschoon achter.

Mens en milieu

Meubels en andere spullen die niet uit de woning zijn verwijderd maar nog wel bruikbaar zijn, worden door ons meegenomen. Na inspectie in onze opslag worden deze gebruiksvoorwerpen verkocht in onze Goedkoop Enzo kringloopwinkels. Zo helpt u met uw oude spullen mensen met een krappe beurs en hoeven we minder weg te gooien, waarmee ook het milieu geholpen is.

Schone oplevering

Bezemschoon is de standaard bij Goedkoop Ontruiming. Een pand dient namelijk altijd schoon te worden opgeleverd. Soms stelt de eigenaar van het pand of een volgende huurder echter andere eisen. Ook dan staan we tot uw beschikking en voeren we tegen een kleine vergoeding extra schoonmaakwerkzaamheden uit, zodat het pand naar wens wordt opgeleverd.

Efficiënt en discreet​

De ontruiming van een pand vraagt om een geheel eigen aanpak. Zeker wanneer het gaat om een faillissement kan de ontruiming een precaire zaak zijn. Goedkoop Ontruiming heeft veel ervaring met het ontruimen van kantoren bedrijfspanden. Ons team werkt snel, efficiënt en met de grootst mogelijke discretie.

Hergebruik en duurzaamheid

Meubilair en andere spullen die niet uit het pand zijn verwijderd maar nog wel bruikbaar zijn, worden door ons meegenomen. Na inspectie in onze opslag worden deze gebruiksvoorwerpen verkocht in onze Goedkoop & Zo kringloopwinkels. Zo stimuleren we hergebruik en helpen we mensen met een krappe beurs.

Goedkoop Enzo

Goedkoop Ontruiming is onderdeel van kringloopketen Goedkoop Enzo. Ons professionele ontruimingsteam zorgt voor snelle en discrete ontruiming van woningen en bedrijfsruimten. De overgebleven bruikbare spullen worden aangeboden in onze kringloopwinkels. Op deze manier draagt onze organisatie bij aan zowel het milieu als aan een eerlijkere maatschappij.

ZOEKEN